Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia tapa catorze cups en diferents punts del municipi

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha portat a terme les darreres setmanes actuacions en diversos cups en diferents punts del municipi amb l’objectiu de tapar-los i evitar possibles accidents. Concretament, a la fase 2 de Mas d'en Parès s’han tapat 8 cups ubicats a la masia que porta el nom de la urbanització, actualment en ruïnes, propera al bar i de la carretera. L’actuació s’ha portat a terme després dels comentaris i queixes de la gent per la perillositat del mateixos forats tapats per les males herbes es una zona que els nens hi juguen.


Per altra banda, a la zona del camí del Mig, per sol·licitud de veïns de Mas d'en Parès s’han tapiat unes ruïnes anomenades el Celler. En el seu interior hi havia cinc cups. Finalment, al Pla de Manlleu s’ha tapat un pou per sol·licitud d'un veí, que ha estat comunicada a l’Ajuntament en una notificació dels agents rurals. L’actuació s’ha fet el més ràpid possible degut a la seva perillositat, ja que està molt a prop d’un camí bastant transitat.


L’Ajuntament d’Aiguamúcia fa una crida a la ciutadania que si saben de l’existència d’un altre cup o forat sense tapar ho facin saber al Ajuntament per poder actuar-hi amb rapidesa.