Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Els Reis d’Orient visiten els diferents pobles d’Aiguamúrcia

Els Reis Mags d’Orient han visitat com cada any diferents pobles d’Aiguamúrcia i també la urbanització Mas d’en Parès per portar regals als nens i nenes del municipi. La bona climatologia va fer que molta gent acudís a rebre Ses Majestats el dissabte a la tarda-vespre, sobretot al Pla de Manlleu, on van arribar amb carrossa, com els darrers anys, i van estrenar el Centre Cívic restaurat.


Tothom esperava a la plaça del Pla de Manlleu els Reis i Patges, que van arribar puntualment a dos quarts de set de la tarda amb la seva carrossa plena de llum i música. A partir d'aquest punt tota la gent que els va rebre va seguir la carrossa reial fins al Centre Cívic, que va quedar completament pl. Allí, després d'uns breus parlaments, van repartir molts regals a grans i petits. Una vegada lliurats els regals, Ses Majestats van continuar el seu viatge i tothom se'n va anar cap a casa a acabar de veure els regals i deixar-los ben guardats. Després, a les nou del vespre, es va celebrar el tradicional sopar de Reis, al mateix Centre Cívic en el que es van superar els 120 assistents.


El Reis d’Orient van passar també pels altres pobles. A Aiguamúrcia van anar fins el Cafè; a Santes Creus, al Casalot, i a Mas d’en Parès també van anar fins el local de la urbanització per fer realitat els somnis dels més petits.