Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Es canvia una de les baranes més emblemàtiques de Santes Creus

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha canviat aquesta setmana la barana d’un dels llocs més emblemàtics del municipi: a la terrassa del bar més antic del poble de Santes Creus. La barana que hi havia no complia la normativa de segureta i feia temps que era necessària la seva substitució. El problema s’havia agreujat amb la remodelació del paviment del terra, ja que la barana havia quedat més curta d’alçada.

 

La barana l’ha dissenyat i fet l’empresa Lleonard Jové, del Pont d’Armentera, que és l’empresa que havia fet les baranes dels edificis del voltant. S’ha dissenyat seguint les premisses de senzillesa i seguretat, sobretot de la població infantil i de lligam amb l’entorn proper. El proper dilluns s'acabaran posant barana també a la pujada que va cap a la carretera.

 

L’Ajuntament segueix així amb la millora de la seguretat dels diferents pobles. Fa dos anys es va posar la barana del torrent d’Aiguamúrcia, lloc on no hi havia hagut mai barana de seguretat i on l’alçada de la caiguda arribava als cinc metres. La seguretat dels pobles és molt important pel consistori actual és conscient que han de seguir posant-se baranes a Les Pobles, a Santes Creus, però que les va fent segons les seves possibilitats.