Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

S’instal·la un caixer automàtic a Santes Creus

El poble de Santes Creus ja disposa d’un caixer automàtic, al carrer Pau Casals 2, al Casalot. Es tracta d'un caixer automàtic de darrera generació que arriba fruit d’un conveni amb la Diputació de Tarragona i Caixabank. L’ens supramunicipal va escollir un total de dotze municipis per instal·lar un caixer automàtic i Aiguamúrcia en va ser un.

 

 

La proposta va tirar endavant d’una enquesta popular convocada per l'Ajuntament d'Aiguamúrcia entre els veïns i veïnes del municipi sobre si volien o no la instal·lació del caixer automàtic. El 60,1% dels veïns que van exercir el seu dret a vot van fer-ho a favor i un 39,9% en contra.

 

L’esperit d’aquest servei no és de satisfer el sector turístic sinó d’ajudar a la població, acostant aquestes petites oficines que són ara els caixers a tot tipus de gent, que de pas també podrà obtenir diners en efectiu que és el sentit tradicional que fins fa ben poc tenien els caixers automàtics. És tracta de petites oficines on la gent, sobretot la gent gran que té més dificultats per anar a altres poblacions, pot realitzar molts dels tràmits que es necessiten en el dia a dia.