Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Sabotegen la línia d’aigua entre Aiguamúrcia i Les Destres, Masbarrat i l’Albà

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha denunciat als Mossos d’Esquadra el sabotatge aquest cap de setmana de la línia d’aigua entre Aiguamúrcia i Les Destres, Masbarrat i l’Albà, que ha provocat greus problemes d’abastament d’aigua a aquests nuclis a partir de diumenge. Aquest dimarts el subministrament ja està restablert però es continua treballant per restablir la normalitat. Aconseguir que l’aigua arribi amb la pressió habitual a tots els nuclis costa molt.

 

El o els sabotejadors van trencar el cadenat de la caseta del dipòsit de Masbarrat i van tancar les tres aixetes, cosa que va provocar la manca de subministrament i l’acumulació d’aire a les canonades, ja que és una línia molt complicada per l’orografia del terreny.

 

L’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, considera que aquest acte és molt greu, ja que “manipular l’aigua d’ús de boca és un delicte penal” i demana la col·laboració ciutadana per trobar el o els culpables: “Si algú ha vist alguna conducta sospitosa agrairíem que ens ho facin saber a l’ajuntament. Totes les persones d’aquests nuclis saben que aquesta línia d’aigua té moltes complicacions de funcionament i que qualsevol alteració costa molts diners i molt de temps par a poder restablir la normalitat. Alertem a la població per si detecta qualsevol cosa ens avisi de forma immediata”.