Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

S’aïlla acústicament el consultori mèdic de Santes Creus

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia s’ha acollit a una subvenció de la Diputació de Tarragona destinada a consultoris mèdics per realitzar unes millores a aquest equipament del poble de Santes Creus, que tenia un problema de manca d’aïllament acústic des de la seva construcció, amb la conseqüent manca d’intimitat dels pacients. D’aquesta manera s’ha trobat una solució definitiva a la problemàtica.

 

Les obres, que s’estan portant aquesta setmana, consisteixen en l’aïllament acústic de la paret que separa la sala d’espera de la consulta de la metgessa i la infermera i les portes d’aquestes dependències.

 

“La manca d’aïllament acústic era un problema històric al consultori mèdic de Santes Creus perquè els pacients no tenien intimitat durant les visites. Finalment hem aconseguir una solució definitiva a través d’aquesta subvenció de la Diputació”, explica l’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí.

 

El cost total de les obres és de 2.294,64 euros més IVA i la subvenció de l’ens supramunicipal cobreix un 95%, mentre que el 5% restant s’assumeix amb fons propis de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia.