Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Se senyalitzen els espais sense fum propers a zones infantils del municipi Aiguamúrcia

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha senyalitzat diferents espais sense fum propers a zones infantils, responent d’aquesta manera a la sol·licitud que el síndic de greuges ha fet als ajuntaments catalans. De moment, ja s’han instal·lat aquesta tipus de senyalitzacions a la piscina, la pista esportiva i el parc infantil de la urbanització Els Manantials i al parc infantil del Pla de Manlleu. La previsió es posar la resta de senyals d’aquest tipus del municipi abans de final d’any.


El síndic va demanar als consistoris que es prohibeixi el consum de tabac a la totalitat de les instal·lacions municipals esportives i culturals on es desenvolupin activitats per a infants, encara que no siguin utilitzades exclusivament per a ells i encara que estiguin ubicades a l’aire lliure. Rafael Ribó també demana que es prohibeix el consum de tabac en la totalitat a les terrasses de bar de les instal·lacions municipals esportives i culturals on es desenvolupin activitats per a infants, encara que estiguin ubicades a l’aire lliure.


 

La petició també es refereix a la prohibició del consum de tabac a la totalitat de parcs infantils i que se senyalitzi aquesta prohibició convenient a llocs visibles. El síndic va fer aquestes demandes als ajuntaments catalans perquè havia comprovat que en diversos municipis no es complia la protecció dels infants del fum del tabac.