Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Ens adherim al manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

 

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ens adherim al manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra aquest 25 de novembre. Podeu llegir el manifest, escrit enguany per la periodista Mònica Planas, en aquest enllaç.

 

Us convidem homes i dones a participar en els diferents actes programats aquests dies per reflexionar sobre un greu problema que pateix la nostra societat, un atemptat als drets humans i com a tal han d’estar considerades socialment intolerables i condemnables en totes les seves formes. Des del nostre consistori, mostrem el nostre compromís absolut amb les polítiques de gènere i d’igualtat amb un clar objectiu, trencar amb la desigualtat i les relacions de poder que són el germen de la violència de gènere. La cultura per la pau i la igualtat de gènere són la base per establir relacions igualitàries entre homes i dones.i que tots hem de treballar per eliminar-lo.

 

En aquest enllaç trobareu tota mena d'informació sobre el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i diferents actes programats.