Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Les Pobles acull la 18a Trobada de Dones de l’Alt Camp amb 170 participants

La 18a Trobada de Dones de l’Alt Camp  va aplegar 170 integrants de diferents grups de dones  de la comarca aquest dissabte 11 de novembre a les Pobles.  Les dones van arribar aproximadament a les quatre de la tarda a la parada del bus de davant de l'escola i seguidament van dirigir-se a les escoles velles, on es va inaugurar la reforma del local de l'Associació de Dones Flor d'Ametller de les Pobles. La cinta de la inauguració la van aguantar la sòcia més jove i la més vella de l’entitat i va ser tallada per la presidenta de la Trobada de Dones de l’Alt Camp, Rosa Maria Solé Magre, i l’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí.


Les dones de l’Alt Camp també van visitar l’església de les Pobles, on el mossèn els va donar la benvinguda i els va explicar la història del poble. També van fer una visita a les Caves Vidal i Farré i les Bodegues Visendra, ambdues a les Pobles.  A la sala del Cafè de les Pobles es va preparar un berenar i una xerrada a càrrec de la doctora en Sociologia Cristina Sánchez Miret,  a més de visitar una mostra de les manualitats fetes per les sòcies de l'Associació Flor d'Ametller de les Pobles.  Totes les participants a la trobada van rebre una ampolla de vi, gentilesa de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia amb una etiqueta commemorativa.


 

La presidenta de l’Associació de Dones de l’Alt Camp, Rosa Maria Solé Magre, va declarar que  està molt agraïda a totes les participants a la trobada, especialment amb les que han col·laborat amb l'organització.