Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

S’habilita una nova entrada per darrera a l’Escola Les Moreres

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha habilitat una nova entrada per la banda del darrera de l’Escola Les Moreres, a Les Pobles. Manca la instal·lació d’una barana per donar per finalitzades les obres, que s’han tirat endavant per motius de seguretat, seguint la recomanació de la tècnica del Consell Comarcal de l’Alt Camp, l'empresa Plana i el personal de l'Ajuntament.

 

Aquest curs 2017-2018 la ruta del transport del Consell Comarcal de l’Alt Camp no la porta a terme l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, com en els darrers anys, sinó que ha estat adjudicada a l’empresa Plana i l’autobús que utilitza per al transport escolar és més gran. L’Ajuntament d’Aiguamúrcia agraeix al Consell Comarcal la diligència en la nova adjudicació del servei. Aquest curs es transporten a l’Escola de Les Pobles  un total de 26 nens i nenes.

 

Des de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia  no es podien garantir totes les mesures de seguretat que inclou la normativa legal, cada cop més complexa, que ha de prendre avui en dia una empresa de transport, com disposar d’un autobús de reserva i xofers de recanvi.

 

 

L’alcadessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, es va reunir amb les mares i pares d’alumnes a principi de curs per escoltar i resoldre els dubtes, i una de les altres mesures que es va prendre va ser  invertir en tres cadiretes per el transport de la Llar d'infants del municipi, que ja estan en servei. El consistori agraeix als pares i mares  la paciència i l'ajuda que han donat. L’Ajuntament garanteix que el servei de transport no costi més als pares i mares, fent-se càrrec d'una part del cost del mateix.