Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Desbrossament de la rasa del Camí dels Hortets

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha desbrossat el Camí dels Hortets, que comunica el poble de Santes Creus amb la urbanització Els Manantials. Els treballs de desbrossament de la rasa d’aquest  camí saludable els ha portat a terme l'empresa Fundació Ginac, finançat per l’Ajuntament d’Aiguamúrcia. La Fundació Ginac i l’Ajuntament d’Aiguamúrcia ja fa uns quants anys que col·laboren en algunes actuacions. Des del consistori es valora aquesta col·laboració de forma “molt positiva”.

 

El Camí dels Hortets transcorre pel costat dels “queixalots”, nom que es dóna per la seva forma als murs dels antics horts dels monjos de Santes Creus, que estna declarats Bé d’interès local.

 

 

La Fundació Privada Ginac és una entitat d'iniciativa social sense ànim de lucre, situada al polígon industrial de Valls, que té com a missió “aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran i de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona.”  La fundació ofereix a aquestes persones els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral.