Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Benvinguda de l'alcaldessa

 

 

 

Benvinguts al portal web de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia!


En nom meu i dels dos companys que formem l’equip de govern de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, el Josep i la Maria, amb els quals comparteixo la responsabilitat d’aconseguir els canvis tan necessaris per al nostre municipi, vull saludar-vos efusivament i encoratjar-vos a que participeu activament de la vida dels nostres pobles i a que tots junts puguem aconseguir dibuixar el nostre present i el nostre futur .


L’equip de govern el formem persones honestes, amb voluntat de servei públic i compromeses amb el nostre territori i la nostra gent, persones amb molta capacitat de treball i amb la suficient formació per a poder fer de la transparència, el rigor i l’eficàcia les nostres senyes. Però no volem fer-ho sols, ho volem fer juntament amb tots vosaltres. Ens coneixeu a tots nosaltres des de sempre -el Josep, la Maria i jo mateixa fa molts anys que som del veïnat-: som persones que estem ara al vostre costat i que ho hem estat abans de formar part de l’Ajuntament i que ho continuarem estant en el futur encara que ja no tinguem càrrecs a l’Ajuntament...


Som gent que parlem poc i fem molta feina, gent que ja hem demostrat que sabem gestionar bé els recursos municipals i que en aquests temps aconseguim més coses de les que s’havien aconseguit mai per tal de millorar els llocs on vivim. També penseu que som un govern en minoria a un poble petit i en aquesta circumstància les coses es fan més difícils.


Quan vam fer la nostra candidatura va ser amb la voluntat d’aglutinar, ja que som el fruit de dues candidatures en l’anterior legislatura. Som a la vegada un govern madur amb persones que fa temps que treballen bé en equip -jo mateixa i el Josep- i amb la incorporació d’aires nous -la Maria que pertany al nucli més poblat del municipi-. Penseu que som poques persones al govern, que solament som tres i que de nuclis en tenim deu. Penseu també que entre nosaltres tres hi ha molts quilòmetres de separació. Sabem que el govern del nostre municipi hauria de ser més ampli i amb més persones, però lamentablement això no ha estat així en aquesta legislatura i no és perquè nosaltres no ho hàgim intentat amb ganes. Som persones capaces de sumar els nostres esforços i capaces d’incorporar l’esforç de més persones.


És per això que acabem demanant-vos la vostra col·laboració, ja que el camí l’hem de fer junt, l’equip de govern del municipi i tot el veïnat. Feu-nos arribar les vostres queixes, les vostres necessitats, els vostres suggeriments, els vostres dubtes, les vostres aportacions, les vostres propostes de millora... Sou vosaltres els que ens heu d’indicar el camí –avui som nosaltres l’equip de govern i demà pot ser qualsevol,de vosaltres, l’Ajuntament és la casa de tots la vostra i la nostra- ja que la nostra voluntat és la d’anar de la mà de tot el veïnat.


Us demanem continuar caminant junts i avançant en el que a tots ens interessa, treballem per a vosaltres però ho volem fer ben acompanyats de tothom!


Visca Aiguamúrcia!

 

 

Fina Bartolí Parera

Alcaldessa d’Aiguamúrcia