Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Benvinguda de l'alcaldessa


 

Fina Bartolí Parera
Alcaldessa d’Aiguamúrcia

 

  

Benvinguts al portal web de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia. Des del govern municipal hem donat un impuls a les noves tecnologies i estem presents des de fa temps a les principals xarxes socials (Facebook i Twitter) i, a més, disposem del blog visitasantescreus.aiguamurcia.cat, però ens calia posar al dia la nostra web institucional, que havia quedat obsoleta. És el que hem fet i seguirem fent, perquè una pàgina web és un element viu que cal anar actualitzant.

 

Us convido a navegar per aquest portal. Hi trobareu informació útil per a la ciutadania, però informació relativa a l’activitat política municipal que volem oferir-vos com una mostra de transparència. Tampoc no ens oblidem de les persones que visiten el nostre municipi i hi trobareu alguns dels nostres recursos turístics.

 

Poc a poc anirem incorporant nous continguts a la web que us poden ser d’utilitat en la vostra relació amb l’Ajuntament. També estem oberts a les vostres aportacions i suggerències per a millorar aquest espai de relació amb la ciutadania que és www.aiguamurcia.cat.